Nogomet

Igrači i trener Dinama posjetili izložbu "Dinamovo proljeće"

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.02.2019.
Igrači i trener Dinama posjetili izložbu "Dinamovo proljeće"

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su danas izložbu Dinamovo proljeće koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar...

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanje pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Predsjednik Udruge Dinamo to smo mi Juraj Čošić u ime organizatora izložbe pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku naglašivši kako upravo zahvaljujući njima i njihovom uspjehu je cijela izložba, ali ostatak programa Dinamovo proljeće organizirano od strane brojnih volontera. Igračima se poželjelo sreću uoči utakmice u Češkoj te naglašeno kako potpora njima nije nikad upitna.

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su im osim kataloga izložbe i šala Udruge Dinamo to smo mi poklonjene i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu Dinamovo proljeće. Dogovor je na kraju pao da se piva ispije tek nakon pobjede u Češkoj.

Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!