Vodeni sportovi

Srpski klubovi ipak ostaju dio Regionalne vaterpolske lige

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.02.2019.
Srpski klubovi ipak ostaju dio Regionalne vaterpolske lige

Održana je izvanredna sjednica Upravnog odbora Regionalne vaterpolske lige na kojoj se razgovaralo o budućnosti lige, a važan zaključak je da situacija ostaje nepromijenjena isrpski klubovi ostaju dio lige...

Očekivana izvanredna sjednica Regionalne vaterpolske lige održana je u Beogradu, a nakon sjednice poslano je priopćenje sa zaključcima. Prenosimo ga u cijelosti.

Dana, 18. veljače održana je izvanredna sjednica Upravnog odbora Regionalne vaterpolske lige u prostorijama Vaterpolskog saveza Srbije u Beogradu, gdje su donešeni sljedeći zaključci:

Još jednom se najoštrije osuđuje incident u kojem su napadnuti igrači VK Crvena zvezda u Splitu

Obzirom na zamolbu VK Crvena zvezda da se njihove utakmice ne igraju u Splitu vezano na traumu napadnutih igrača, a uzevši u obzir da VK Mornar ne snosi odgovornost za gore navedeni događaj, utakmice VK Crvena zvezda sa splitskim klubovima VK Mornar BS i VK POŠK se odgađaju do daljnjega

Iskazana je podrška daljnjem natjecanju u okviru Regionalne vaterpolske lige koju i dalje podržavaju svi klubovi sudionici?

Sljedeća sjednica UO RVL održat će se 12. ožujka 2019. prije odigravanja utakmice Europa kupa/Svjetske lige Hrvatska - Srbija u Sisku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!