Nogomet

Kramarić: "Na papiru izgleda jednostavno, ali u stvarnosti nije tako"

Petar Jenjić • utorak, 19.03.2019.
Kramarić: "Na papiru izgleda jednostavno, ali u stvarnosti nije tako"
Foto: FaH

Andrej Kramarić kazao je kako ih čekaju dva nezgodna protivnika, a posebno je istaknuo gostovanje kod Mađarske koja će igrati u odličnoj atmosferi...

Početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo najavio je Andrej Kramarić koji igra u vrlo dobroj formi i želi da reprezentacija nastavi gdje je stala.

"Neću sada reći da sam u životnoj formi, ali bilo bi mi drago da nastavim putem kojim sada idem pa da krenemo onako kako smo to zamislili. Na papiru izgleda jednostavno, no neće tako biti."

Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak protiv Azerbajdžana, nakon čega slijedi gostovanje kod Mađarske u Budimpešti.

"Mogli bismo imati puno problema, neće tamo biti lako. Čeka nas jaka atmosfera, ali imamo vremena razmišljati o Mađarskoj. Volio bih da prvo kod kuće riješimo Azerbajdžan. Uvijek će se sve prvo nas pitati, svjestan sam kako će svi biti "napaljeni" protiv nas. To će nam biti najveći problem, moramo krenuti maksimalno koncentrirano. Svi znamo da smo bili drugi na svijetu, no možemo ući u probleme ako nećemo biti koncentrirani."

Svakog protivnika treba ozbiljno shvatiti.

"Na papiru izgleda jednostavno, ali u stvarnosti nije tako. Danas svi igraju nogomet i ako neće biti na razini, moglo bi biti problema", dodao je Kramarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!