Nogomet

Petković: "Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan"

Mihaela Bradovski • petak, 22.03.2019.
Petković: "Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan"
Foto: FaH

Bruno Petković debitirao je u dresu reprezentacije Hrvatske protiv Azerbajdžana, trudio se i odradio ono što je izbornik tražio od njega, a na kraju je i sam bio zadovoljan svojim nastupom...

Prvi nastup u dresu reprezentacije i odmah osvojena tri boda, Bruno Petković ima razloga za zadovoljstvo.

"Primarni cilj bio je tri boda, po to smo došli i to smo ostvarili i naravno da trebamo biti zadovoljni. Da smo mogli možda mirnije doći do bodova, mogli smo, ali svaka čast i protivnicima, bili su maksimalno angažirani i zatvoreni. Zadovoljan sam, presretan sam, debitirao sam i nadam se da će biti što više ovakvih nastupa."

Petković je iskočio ove sezone, dolazak u Dinamo bio mu je potez karijere i odlične igre dovele su ga do reprezentacije.

"Užitak je igrati za reprezentaciju. Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan. Sav taj rad i sve što mi se događa nije slučajno. Osjećaj je stvarno poseban, igrati s najboljim svjetskim nogometašima je sigurno užitak i nadam se da će biti što više minuta."

U reprezentaciji je dobro primljen, ističe sjajnu atmosferu koja je i dovela do odličnih rezultata.

"Možda je i bilo ljudi koji su mislili da sam tu slučajno, ali na meni je da se dokažem i slušam ono što mi izbornik kaže. Dečki su me stvarno jako dobro primili, to je jako dobra grupa, atmosfera je opuštena i stvarno se vidi da ta klapa nije slučajno postigla ono što je postigla prošlo ljeto. Drago mi je i da navijači prepoznaju moj angažman, svaki igrač je presretan kada dobije ovakav pljesak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!