Automoto

Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba, Dugo Selo prvi domaćin

Sportnet • petak, 12.04.2019.
Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba, Dugo Selo prvi domaćin

U nedjelju 14. travnja u Dugom Selu, prvim od četiri natjecanja počinje ovogodišnja sezona Otvorenog prvenstva Grada Zagreba u ocjensko spretnosnim vožnjama, koje je raspisao nositelj Zagrebački automobilistički savez.

Organizatoru 7. Nagrade Grada Dugo Selo – Memorijal Milivoj Obad Autoklubu Dugo Selo stiglo je 35 prijava iz šest klubova, među kojima su najbrojniji domaćini s polovicom prijavljenih.

Sudionici će biti prema ukupnoj duljini vozila raspoređeni u tri bodovne klase: do 3500, do 4000 i preko 4000 mm duljine. Uz to raspisana je i posebna klasa Challenge za sve one koji nisu proteklih godina bili u sustavu bodovanja OSV-a. Vozi se pet posebnih ispita spretnosti na improviziranom poligonu gradskog parkirališta u Ferenčakovoj ulici pored dugoselskog nogometnog igrališta.

Suorganizator manifestacije je zagrebački Autoklub Ina delta, a okupljanje sudionika je kod Gradske sportske dvorane Dugo Selo od 8:30 sati. Do 10 sati potrajat će verifikacija i tehnički prijam, a start prvog vozila zakazan je u 11 sati neposredno nakon svečanog otvaranja.

Proglašenje najuspješnijih s dodjelom počasnih nagrada očekuje se oko 17 sati.

Miroslav KRPAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!