Rukomet

Tomislav Grahovac dobio novi mandat na čelu Hrvatskog rukometnog saveza

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 14.04.2019.
Tomislav Grahovac dobio novi mandat na čelu Hrvatskog rukometnog saveza
Foto: FaH

U Hotelu Iadera u Petrčanima, održana je Izborna skupština Hrvatskog rukometnog saveza. Jednoglasnom odlukom članova Skupštine, novi četverogodišnji mandat dobio je dosadašnji predsjednik Tomislav Grahovac.

Također, uz usvojeno financijsko izvješće o poslovanju Saveza, izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora Hrvatskog rukometnog saveza.

"Zahvaljujem svima koji su me podržali. Iza nas je jedno uspješno razdoblje - bronca muške seniorske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj, zlato na Mediteranskim igrama, nekoliko medalja rukometaša na pijesku, srebrna medalja kadeta na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, drugo mjesto Zagreba u SEHA ligi i sl. No, pred nama su brojni novi izazovi. Prije svega želimo podići nivo kvalitete domaćih liga te smo u tome smislu u potrazi za sponzorom. Savez sada posluje pozitivno i spreman je i sam preuzeti dio pokrivanja troškova bolje organizacije domaćih natjecanja. Već smo ove sezone imali mnogo prijenoosa na raznim televizijama, a u budućnosti će ih biti još i više. Obavili smo dosta razgovora na svim mogućim razinama i želja nam je da samostalno ili s nekim organiziramo Svjetsko prvenstvo 2025. godine za seniore. Vjerujem da će nam se ta želja i ispuniti, a to će biti još jedna potvrda koliko je HRS prepoznat i cijenjen u svijetu", izjavio je Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!