Rukomet

Samsonenko: "Od sljedeće sezone neću više financirati Vardar"

Branimir Korać • nedjelja, 21.04.2019.
Samsonenko: "Od sljedeće sezone neću više financirati Vardar"
Foto: EPA

Prvi čovjek Vardara Sergej Samsonenko potvrdio je ono o čemu se pričalo neko vrijeme. Ruski biznismen povlači se i više neće financirati skopski klub...

Je li ovo početak velikog pada Vardara? Ruski biznismen i dosadašnji glavni financijer Vardara, Sergej Samsonenko, potvrdio je kako više neće moći financirati ovaj klub.

U otvorenom pismu prema javnosti, Samsonenko je samo potvrdio ono što se već zna i o čemu se govorilo već dugo vremena.

"Od sedam godina u sportu, ovo je već treća u kojoj se mučim iz dana u dan u financiranju kluba konstantnim posuđivanjima i zaduživanjima. Osim toga imam u svojoj tvrtki više od pet tisuća zaposlenih ljudi, tu su i njihove obitelji i ne želim ih ugrožavati konstantno uzimajući novac za sport. Prihodi kluba od EHF-a i sponzora nisu niti deset posto onoga što dajem svake godine u budžet. Dobivao sam obećanja kako će doći pomoć, ali teče sedma godina, a pomoć ne dolazi. To je razlog zašto neću moći financirati Vardar od sljedeće sezone", poručio je Samsonenko.

Na kraju svog pisma, Samsonenko je pozvao makedonske biznismene da financiraju Vardar jer je riječ o ponosu Sjeverne Makedonije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!