Nogomet

Bišćan: "Na kraju su nas skupo koštali nedisciplina i to što je sudac napravio svoje"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 16.05.2019.
Bišćan: "Na kraju su nas skupo koštali nedisciplina i to što je sudac napravio svoje"
Foto: Pixsell

Nakon poraza u Gradskom vrtu, Igor Bišćan bio je vrlo nezadovoljan suđenjem i za njega pomalo netipično iskritizirao je glavnog suca Frana Jovića...

Za Rijeku je sve izgledalo sasvim solidno do trenutka kada je isključen Domagoj Pavičić. Igor Bišćan nakon susreta bio je iznimno nezadovoljan suđenjem Frana Jovića.

"Jako dobro smo otvorili utakmicu i činilo se da imamo potpunu kontrolu. Nakon toga nismo bili dovoljno pametni da osjetimo suca. Kakav god da je on bio i s nekom namjerom došao ovdje, mi smo mu prenaivno dali povoda da to i izvrši ako je naravno i došao tu nešto izvršiti. Na kraju su nas skupo koštali nedisciplina i to što je sudac napravio svoje."

"Dotad smo bili baš dobri, ali nakon toga bilo je teško obraniti se toliko dugo vremena s igračem manje. Po pitanju truda i angažmana nemam nikakvih zamjerki, trudili su se najviše što su mogli, ali nakon svega što se dešavalo, nismo mogli više od ovog."

Dobra vijest za Bišćana je povratak Tomečaka i Gorgona koji su odradili dio utakmice.

"Tomečak je odigrao jedan dobar period utakmice, Gorgon nešto manje, ali to je dobra vijest i u zgusnutom rasporedu sigurno će nam pomoći."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!