Ostali sportovi

Ema Kajić: "Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim"

Sportnet • utorak, 21.05.2019.
Ema Kajić: "Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim"

U Osijeku će, već standardno, u ženskoj konkurenciji nastupiti i iskusna hrvatska reprezentativka Ema Kajić. Ema je u Osijeku rado viđen gost koji se ondje vraća iz godine u godinu...

Peto mjesto na preskoku sa Svjetskog kupa iz 2016. jedan joj je od najboljih rezultata u karijeri, barem što se inozemnog dijela tiče. Ove sezone DOBRO World Cup Osijek prvo joj je veliko natjecanje.

Koliko si do sada puta nastupila u Osijeku i koja ti je najdraža uspomena od tamo?

"Mislim da će mi ovo biti šesti ili sedmi nastup u Osijeku, nisam sigurna oko točnog broja. Svaki nastup tamo mi je ostao u lijepom sjećanju upravo zbog odličnih uvjeta, organizacije i naše domaće publike."

o čemu je Osijek za tebe poseban? Zašto se voliš vraćati ovdje?

"Prije svega, Svjetski kup u Osijeku za mene je poseban jer se odvija u našoj zemlji. To je jedan od glavnih razloga zašto se volim vraćati u Osijek. Uz sve to, organizacija je ondje vrhunska - počevši od natjecanja, odlične dvorane i uvjeta za treninge, pa sve do ostalih događaja koji su vezani uz naš Svjetski kup. Publika i naši navijači nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim."

Što spremaš za Svjetski kup u Osijeku?

"Natjecat ću se na preskoku kao i svake godine, sa svoja standardna dva skoka."

Što kažeš na konkurenciju koja će biti u Osijeku? Što publika ove godine može očekivati?

"Konkurencija je dosta jaka. Osijek gotovo svake godine posjete najbolji gimnastičari i gimnastičarke, a vjerujem da će tako biti i ove. Moj cilj je skočiti svoje skokove najbolje što mogu, pa što bude. Ne mogu ništa garantirati. Ali publika će definitivno uživati u vrhunskoj gimnastici."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!