Ostali sportovi

Perković: "Kada se vratim na svoju razinu, onda mi neće moći prići"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 30.05.2019.
Perković: "Kada se vratim na svoju razinu, onda mi neće moći prići"
Foto: EPA

Sandra Perković završila je na petzom mjestu nastup u Stockholmu, a priznaje kako će iz ovog nastupa ipak neđto naučiti, vidjeti na čemu treba raditi...

Prvi mačići bacaju se vodu. Sandra Perković nije upisala dobar nastup u Stockholmu, a toga je na kraju i sama bila svjesna.

"Ispunila sam normu za SP u Dohi i OI u Tokiju, to je bio primarni cilj. Biti peta je možda šok i za mene i za sve, ali s obzirom na period treninga u kojem se sada nalazimo, to nije ništa iznenađujuće. Sada barem znamo na čemu trebamo raditi. Vrijeme i uvjeti su bili katastrofalni, bilo je hladno, a nakon toga je počala kiša. Moja je krivica što u prva dva hica nisam bacila najdalje, uživala i gledala kako druge djevojke bacaju po kiši, ali primijetilo se to što se nisam natjecala osam mjeseci", kaže Perković za Sportske novosti.

Perković ne brinu rezultati ostalih diskašica.

"Te duljine koje su djevojke bacale nisu posebno značajne. A kada se vi spustite na takvu razinu, očekivano je da nećete pobijediti. Kada se vratim na svoju razinu, onda mi neće moći prići. Doha je tek u listopadu, to ja glavni cilj, tako da ovdje ni pobjeda, ni hitac od 68 metara ne bi ništa puno promijenili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!