Rukomet

Karačić igrao uz visoku temperaturu, tri dana 39 stupnjeva

Branimir Korać • nedjelja, 02.06.2019.
Karačić igrao uz visoku temperaturu, tri dana 39 stupnjeva
Foto: EPA

Vardar je čudesnim preokretom došao do finala Lige prvaka, a u završnici susreta Igor Karačić iznesen je s parketa. Ipak čini se da nije riječ o nekoj težoj ozljedi već o grčevima...

Sjajan nastup Vardara u završnici i odličan nastup Igora Karačića u trenucima kada je to bilo najvažnije. No u samoj završnici ostao je u bolovima na parketu i izgledalo je vrlo ozbiljno.

"Tri dana imam temperaturu 39 stupnjeva i nisam siguran je li zbog dehidracije, ne znam što se dogodilo. Negdje oko 50. minute počeo sam osjećati grčeve u oba lista i na kraju me kod tog šuta jednostavno presjeklo", govorio je Karačić.

Karačić smatra kako je Vardar napravio čudo.

"Čudo je ovo što smo napravili, ali igramo s karakterom i srcem. 99 posto Europe nije vjerovalo da ćemo u finale, možda jedino mi i naši navijači koji su došli ovdje. Hvala im svima. Sada moramo prikupiti snagu, ja ću se oporaviti, a ostali odmoriti. Pokušat ćemo svladati i snažnog Veszprema, znamo da ima dugačku klupu kao i Barcelona i teško je reći tko je uopće od njih jači, ali jaki smo i mi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!