Nogomet

Hajduk na mukama zbog Ultre, još nema nikakvog dogovora

Branimir Korać • petak, 07.06.2019.
Hajduk na mukama zbog Ultre, još nema nikakvog dogovora
Foto: FaH

Već tradicionalno u ovom dijelu godine traju pripreme za Ultru na poljudskom stadionu, a u Hajduku zbrajaju gubitak. Predsjednik Splićana Marin Brbić potvrdio je kako još uvijek nema nikakvog dogovora za ovogodišnju Ultru s organizatorima...

Ultra Europe festival održat će se na poljudskom stadionu od 12. do 14. srpnja, a pregovori između Hajduka i organizatora ovog festivala još uvijek traju i dogovor nije na vidiku.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić istaknuo je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kako se već duže vrijeme traži dogovor, ali pomaka nema.

"Već više od dva mjeseca radimo na pronalaženju rješenja kako bi zaštitili interese Hajduka koji će zbog festivala morat privremeno napustiti Poljud. Tako nam se stvaraju dodatni troškovi i bit ćemo u poziciji gubitka potencijalne dobiti. Želimo i osigurati travnjak kako bi bio adekvatan za odigravanje europskih i prvenstvenih utakmica koje će doći vrlo brzo. Međutim pomaka u razgovorima s predstavnicima Ultre nema, a svako odgađanje stvara nam goleme probleme i nepotrebne troškove i gubitke", poručuje Brbić.

Gubitak će biti uistinu velik, naime procjena je kako će Hajduk sa svakom neodigranom utakmicom na Poljudu izzgubiti čak do dva milijuna kuna, a isto toliko stajat će otprilike i zamjena travnjaka koja će biti neophodna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!