Rukomet

Stepančić: "Fasciniran sam podrškom, bilo je kao da igramo kod kuće"

Branimir Korać • srijeda, 12.06.2019.
Stepančić: "Fasciniran sam podrškom, bilo je kao da igramo kod kuće"
Foto: EPA

Luka Stepančić odigrao je vrlo dobro protiv Švicarske u Zugu gdje je Hrvatska imala veliku podršku s tribina što je desnog vanjskog itekako impresioniralo...

Hrvatska je često znala imati podršku Hrvata iz inozemstva na gostovanjima, ali u Zugu se osjećala kao kod kuće, kaže Luka Stepančić.

"Fasciniran sam ovom podrškom, znao sam da ima naših ljudi u inozemstvu, imali smo strašnu podršku u Münchenu, kasnije čak i u Kölnu. Očekivali smo i ovdje, ali ovo je kao da smo igrali kod kuće. Hvala svima koji su došli. Imali smo dosta izostanaka, par nas je moralo povući više, ali uz ovakvo navijanje nađeš i dodatnu energiju. Znali smo koliki je ulog i pobjedom smo osigurali prvo mjesto."

Stepančić je posebnu čestitku uputi Mateju Ašaninu koji je pokazao kako je vratar na kojeg se mora računati.

"Mislim da je bilo puno dobrih stvari i par situacija koje su mogle bolje. Obrana je bila sjajna, čestitao bih Mateju Ašaninu koji je odigrao strašno, na kraju kada je trebalo privesti utakmicu kraju, imao je par sjajnih obrana. Uglavnom, mislim da izbornik ima puno stvari s kojima mora biti zadovoljan. Pozivam sve koji mogu da nas dođu podržati u Poreč na zatvaranje ovih kvalifikacija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!