Nogomet

Ivanušec: "Da budem iskren, jako sam blizu Dinama, to je moja velika želja"

Mihaela Bradovski • petak, 14.06.2019.
Ivanušec: "Da budem iskren, jako sam blizu Dinama, to je moja velika želja"
Foto: Pixsell

Luka Ivanušec priprema se za nastup na Europskom prvenstvu do 21 godine, a nakon toga očekuje ga odluka o budućnosti. Trebat će odlučiti gdje će nastaviti karijeru, a Dinamo je njegov prvi izbor...

Odmah na kraju sezone bilo je izvjesno da će Luka Ivanušec nakon odličnih igara napustiti Lokomotivu. Još uvijek nema ništa definitivno, o tome će se razmišljati nakon Eura.

"Nisam još donio odluku, u biti nisam još niti razgovarao previše o tome. S direktorom Šikićem dogovorio am se da ćemo razgovarati nakon Europskog prvenstva, sada mi je poručio da se koncentriram na reprezentaciju", kaže Ivanušec za Sportske novosti.

Da se njega pita, on bi vrlo lako odlučio.

"Da budem iskren, jako sam blizu Dinama, to je moja velika želja. U Dinamu bih sigurno dodatno napredovao, ništa još nije gotovo, ali stvarno sam blizu prelasku u Dinamo. No nisam još niti vidio ponude drugih klubova iz inozemstva, ali bez obzira na njih, meni je u glavi najviše Dinamo."

Ivanušec se ne boji konkurencije i vjeruje da bi u Dinamu napredovao više nego u inozemstvu.

"Znam za Bjeličine pohvale, no Dinamo ima velik kadar, ali srećom igra u puno natjecanja što mi je bitno jer mi je najvažnije da igram i imam minutažu. Najviše me privlače te rotacije Nenada Bjelice. Dinamo ima puno utakmica i te rotacije su mi garancija da ću imati minutažu. Upravo zato mi je Dinamo prvi izbor. Ako odete u inozemstvo, odigrate jednu-dvije slabije utakmice završite na klupi i odjednom vas nigdje nema."

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!