Nogomet

Novi drugoligaš Dubrava s novim trenerom: "Dubrava je Napoli hrvatskog nogometa po emociji"

Mihaela Bradovski • subota, 15.06.2019.
Novi drugoligaš Dubrava s novim trenerom: "Dubrava je Napoli hrvatskog nogometa po emociji"
Foto: Pixsell

Dubrava je izborila mjesto u Drugoj HNL, a u sljedećoj sezoni vodit će je Goran Gajzler, trener koji je zadnje dvije sezone radio u Maksimiru...

Goran Gajzler predstavljen je kao novi trener Dubrave s kojom će imati zadaću ustabiliti se u Drugoj HNL za početak.

"Svjestan sam da sam stigao u klub iznimno velikih ambicija. U šali sam neki dan rekao predsjedniku da je Dubrava Napoli hrvatskog nogometa po svoj emociji, naboju, navijačima i strasti kojom se oni predaju u vođenju kluba. Znam da me čeka iznimno zahtjevan posao. Toga smo svi svjesni na samom početku, a ja osobno očekujem sezonu bez stresa. Prije svega da pokušamo složiti kvalitetnu igru i da kroz prvenstvo možemo biti ono što je i predsjednik najavio, a to je hit prvenstva", istaknuo je Gajzler na predstavljanju.

Naravno, u klub će doći i neka pojačanja na određenim pozicijama, a Gajzlerova želja je da na svakoj poziciji ima po dvojicu igrača i kroz zdravu konkurenciju isprofilira najboljih 11.

Dubrava će domaće utakmice igrati u Sesvetama, a predsjednik Dubrave Roko Ivanović zahvalio se Sesvećanima, ali i Kustošiji na pomoći.

"Želim zahvaliti još jedanput NK Sesvete, našim sportskim prijateljima koji su nam izašli u susret i dozvolili da naše domaće utakmice igramo na stadionu u Sesvetskoj dolini koji oni koriste. Tu su i prostorije koje koristi Hrvački klub Sesvete i oni su nam prije izašli u susret i dali prostorije koje su nam neophodne, pa se nadamo da će i sada tako biti. Mi još moramo poraditi na infrastrukturi koja je tamo, a to se odnosi na sjedalice i još neke segmente koje moramo urediti do početka prvenstva. Nisam zaboravio zahvaliti našim prijateljima iz Kustošije, a posebno predsjedniku Vladi Babiću koji je i prošle godine kada smo također uz male administrativne greške mogli igrati Drugu HNL ponudio domaćinstvo. I ove godine kao što je i gospodin Pero Karatović, predsjednik Sesveta ponudio da domaće utakmice igramo u Sesvetama, tako je i gospodin Babić ponudio mogućnost da igramo u Kustošiji."

FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!