Ostali sportovi

Sandra Perković ponovno iza Kubanki, približila se granici od 65 metara

Branimir Korać • nedjelja, 16.06.2019.
Sandra Perković ponovno iza Kubanki, približila se granici od 65 metara
Foto: EPA

Sandra Perković još uvijek je daleko od prave forme. Na mitingu Dijamantne lige u Rabatu zauzela je treće mjesto iza Kubanki Perez i Caballero...

Sandra Perković još uvijek se traži i nije u pravoj formi. Vidjelo se to i u Rabatu gdje je imala samo jedan ispavan hitac i to dovoljan za treće mjesto. No s obzirom kako joj je ovo tek drugo natjecanje ove sezone, taj hitac bio je metar dalji od onog s prošlog mitinga i ujedno je njen najbolji hitac sezone.

Perković ga je bacila u drugoj seriji kada je disk odletio na 64 metra i 77 centimetar što je u tom trenutku bilo dovoljno za drugo mjesto iza Kubanke Yaime Perez.

Do kraja ju je prestigla i Denia Caballero koja je imala tri hica bolja od Perković te je završila na drugom mjestu s najboljim pokušajem onim iz pete serije kada je bila 65.94.

Daleko najbolja bila je Perez, ona je u šestoj seriji bacila disk na 68.28 i samo potvrdila kako će Sandra ove sezone imati s Kubankama pune ruke posla i trebat će joj vrhunska forma ako želi ostvarivati pobjede. Posebno na Svjetskom prvenstvu u Dohi gdje će sve atletičarke doći u vrhunskoj formi.

Disk:
1. Yaime Perez (Kuba) 68.28
2. Denia Caballero (Kuna) 65.94
3. Sandra Perković (Hrvatska) 64.77
4. Valarie Allman (SAD) 64.58
5. Nadine Müller (Njemačka) 64.01
6. Andressa de Morais (Brazil) 63.12
7. Kristin Pudenz (Njemačka) 62.82
8. Fernanda Martins (Brazil) 62.51
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!