Nogomet

Brojni članovi HNS-a u tijelima UEFA-e do 2023. godine

hns-cff.hr • ponedjeljak, 17.06.2019.
Brojni članovi HNS-a u tijelima UEFA-e do 2023. godine
Foto: hns-cff.hr

Početkom srpnja počinju novi mandati članovima svih Uefinih komisija u kojima će ponovno dobro biti zastupljen Hrvatski nogometni savez...

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, ove je godine još jednom izabran u Izvršni odbor Uefe te će ujedno iduće četiri godine biti zamjenik predsjednika u Komisiji nacionalnih saveza te u Komisiji za amaterski i nogomet mladeži.

HNS-ova voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja, Ivančica Sudac, ostala je prva dopredsjednica u Komisiji za licenciranje klubova, dok je Boris Durlen promoviran na mjesto drugog dopredsjednika Komisije za futsal i nogomet na pijesku.

Dr. Zoran Bahtijarević je treći dopredsjednik Medicinske komisije, a Zoran Cvrk postao je treći dopredsjednik Komisije za stadione i sigurnost nakon što je u proteklom mandatu bio član iste Komisije.

Tajnik HNS-a, Vladimir Iveta, član je Pravne komisije, a direktor Saveza Damir Vrbanović član je Komisije za reprezentativna natjecanja. Glavni instruktor HNS-a, Petar Krpan, novi je član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć, dok je dopredsjednik Saveza Tomislav Svetina novi član Komisije za status igrača, transfere, agente i agente za utakmice.

HNS ima predstavnike i u tri ekspertne skupine. Dopredsjednik Saveza, Ante Vučemilović-Šimunović, član je Panela administrativnih stručnjaka, član IO-a Nenad Črnko novi je član Panela za izgradnju i upravljanje stadionima, dok je dr. Zoran Bahtijarević član Anti-doping panela, kao veza između Medicinske komisije i Panela.

Svi članovi komisija imaju mandat od 1. srpnja 2019. godine do 30. lipnja 2023. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Nogomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!