Automoto

Krajem lipnja u Novskoj se održava Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 18.06.2019.
Krajem lipnja u Novskoj se održava Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu

Sportski auto klub Moslavina iz Kutine, 30. lipnja ove godine u Novskoj organizira autoslalom natjecanja pod nazivom Novska Race 2019...

Prema programu službeni treninzi počinju u 10:30 sati, svečano otvaranje se očekuje u 12:45 te start prve od tri vožnje u 13 sati. Svečano proglašenje očekuje se u 18 sati u prostorijama tvrtke Novokom.

Ovo natjecanje se boduje za Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno Prvenstvo Zagreba u autoslalomu.

Nakon godinu dana pauze i organizacije najuspješnijih autoslalom natjecanja u Hrvatskoj sezone 2016. i 2017., entuzijasti iz SAK Moslavina su odlučili ponovno pokazati kako je sport dobrodošao u svim krajevima Lijepe naše, pa su uz sportski support AK INA delta Zagreb, te pod pokroviteljstvom grada Novske, Turističke zajednice grada Novske, kao i Sisačko moslavačke županije i Turističke zajednice SMŽ, pokrenuli ovaj projekt.

Novska race 2019 je četvrto po rasporedu natjecanje u autoslalom kalendaru sezone 2019. te samim time izuzetno važno jer označava prolazak polovine sezone i početak završnih borbi za naslove državnih prvaka.

Očekuje se dolazak preko 60 vozača, vozačica i juniora iz cijele Hrvatske, budući da će staza u Novskoj prvi puta biti vožena, te je samim time sama po sebi izazov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!