Nogomet

Brbić: "Hajduk neće sudjelovati u organizaciji utakmice", Kustić: "Za sve stvari potrebno je vrijeme da se riješe"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.06.2019.
Brbić: "Hajduk neće sudjelovati u organizaciji utakmice", Kustić: "Za sve stvari potrebno je vrijeme da se riješe"
Foto: Pixsell

Zaključen je maratonski sastanak Hajduka, grada Splita i HNS-a. Novi zaključci nisu doneseni, ali jasno je kako Hajduk neće sudjelovati u organizaciji utakmice...

Nakon maratonskog sastanka na Poljudu predstavnika Hajduka, HNS-a i grada Splita, prvi je pred novinare izašao gradonačelnik Krstulović Opara s riječima kako se veseli utakmicama reprezentacije na najljepšem stadionu.

Slijedio je predsjednik Marin Brbić koji je ponovno istaknuo kako Hajduk ne sudjeluje u organizaciji.

"Nagomilani problemi između kluba i HNS-a nisu od jučer i drago mi je što mogu reći da smo konačno o njima počeli razgovarati. Hajduk ostaje pratiti razvoj situacije i uključiti se u onom trenutku kada vidimo da se stvari počinju rješavati. Danas smo osjetili nagovještaj da bi se nešto moglo promijeniti, svi problemi koji su već komunicirani bili su na tapetu i očekujem da će biti riješeni na naše zadovoljstvo. Hajduk nema drugog savez nego HNS, neće sudjelovati u organizaciji utakmice, uključit će se kada vidi da se problemi rješavaju."

Predsjednik Hajduka najavio je buduće sastanke na kojima će se raspravljati o sedam točaka koje je vodstvo kluba poslalo još 7. prosinca prošle godine.

Riječ je nakon toga dobio i Marijan Kustić.

"Imali smo dobar i kvalitetan sastanak, za sve stvari potrebno je vrijeme da se riješe, ali važno je da volja i želja postoje. Veseli i podrška glede u pitanju utakmice Hrvatska - Mađarska u Splitu. Veselim se dolasku Mađarske u suradnji s Gradom, potrudit ćemo se da se u organizaciju uključi i Hajduk."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280424.06.2019. u 16:50
    Mislim da je odluka Hajduka logična i jedino ispravna. Stadion je gradski a oni su samo jedna od članica HNS.
    2804