Vodeni sportovi

Hrvatska vaterpolska U-15 selekcija spremna za ACY International

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 28.06.2019.
Hrvatska vaterpolska U-15 selekcija spremna za ACY International
Foto: Ivana Jurica

U-15 reprezentacija Hrvatske u vaterpolu nalazi se na desetodnevnim pripremama u Puli, a pripremni će ciklus kulminirati ovog vikenda kada će Gradski bazeni Pula ugostiti 'ACY International', turnir pet reprezentacija ovog godišta...

Uz Hrvatsku će tako na njemu nastupiti Slovenija, Mađarska, Crna Gora i Turska. Igra se od petka ujutro do nedjelje u podne, sistemom svatko sa svakim, nakon čega će biti podjela nagrada. Ulaz na bazen bit će besplatan, a svi zainteresirani da podrže prvu hrvatsku reprezentaciju u pulskom bazenu su i više nego dobro došli.

"Tu smo od nedjelje, a pripreme nam teku po planu i programu. Zahvalio bi se osoblju bazena koje nas je fantastično primilo i pružilo nam fantastične uvjete za rad. Od bazena, do smještaja u hotelu Pula i teretane, tako da zaista nemamo nikakve zamjerke", rekao je Denis Šupe, izbornik U-15 reprezentacije Hrvatske.

"U petak počinje pripremni turnir pet reprezentacija i mogu reći da nam nije toliko važan rezultat koliko da se što bolje pripremimo za Europsko prvenstvo koje nas očekuje idući mjesec u Bugarskoj. Naravno, mi smo reprezentacija Hrvatske i na svako natjecanje, na svaki turnir idemo s namjerom da pobijedimo. Seniori su nam svjetski prvaci pa i svim ostalim selekcijama nastojimo usaditi taj pobjednički duh. Nadam se da ćemo i ove pripreme završiti u pravom duhu."

Hrvatska za U-15 turnir u Puli:
Matej Vrcić (Solaris), Toni Radan (POŠK), Robert Stojanac (Jadran), Maro Tiozzo (Jadran), Luka Bepo Kaliterna (Jadran), Tomo Stričević (Jadran), Toni Mozara (KPK), Domagoj Čale (KPK), Marin Čumbelić (KPK), Luka Omrčen (Mornar BS), Josip Ledić (Galeb), Vito Cicero (Zadar), Luka Martinović (Zadar), Mauro Ivan Čubranić (Primorje), Josip Tolja (Jug CO), Patrik Kolak (Jug CO), Josip Sorić (Primorje), Jakša Zaratustra Mihaljević (Mladost)

Stručni stožer:
Izbornik Denis Šupe, pomoćni trener Ivo Radetić, kondicijski trener Kristijan Hrbić, trener golmana Marin Kliškinjić

hvs.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!