Ostali sportovi

Joe Joyce: "Borba s Hrgovićem bila bi prava stvar tek kasnije, sada nema smisla"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.06.2019.
Joe Joyce: "Borba s Hrgovićem bila bi prava stvar tek kasnije, sada nema smisla"
Foto: FaH

Nakon što su se pojavile priče kako bi Filip Hrgović mogao uskoro boksati protiv odličnog Joea Joycea, oglasio se i Joyce te ustvrdio kako ta borba još nema smisla...

Joe Joyce sjajan je boksač, uz Filipa Hrgovića nadiruća zvijezda teške kategorije, ali i boksač koji se odmah nakon posljednje Hrgovićeve pobjede spomenuo kao potencijalni protivnik.

Međutim izvjesno je da do te borbe neće tako brzo doći. Zakotrljalo se sve kada je Eddie Hearn natuknuo Joyceovom timu kako mogu boksati protiv Hrgovića nakon njihovog priznanja da teško pronalaze protivnike, a iako je Hrgović istaknuo da je spreman za svakoga, pa tako i Joycea, od te borbe neće biti ništa u skoroj budućnosti.

"Ne znam, Eddie Hearn niti nije Hrgovićev promotor stoga tko je on da stavlja njegovo ime u cijelu priču? Ta borba mogla bi biti uistinu velika kasnije, a sada bi to bila jako teška borba za obojicu i ne bi donijela niti uzbuđenje, niti zarade kakve može donijeti u budućnosti", ističe Joyce.

Inače i Joyce i Hrgović su dosad neporaženi, Joyce je na omjeru 9-0, ima borbu više, a dok se ime Hrgovićevog protivnika u Meksiku u kolovozu još čeka, Joyce će boksati 13. srpnja protiv Bryana Jenningsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!