Košarka

Biserka Petrović o Hezonji: "Želim da se redovito odaziva u reprezentaciju, kao Dražen"

Petar Jenjić • četvrtak, 04.07.2019.
Biserka Petrović o Hezonji: "Želim da se redovito odaziva u reprezentaciju, kao Dražen"
Foto: Martina Japundžić

Majka Dražena Petrovića, Biserka, osvrnula se na to što je Mario Hezonja odabrao Draženov broj 44 u dresu Portlanda. Drago joj je zbog toga, ali je dodala kako bi željela da se redovito odaziva u reprezentaciju...

Mario Hezonja izabrao je broj 44 u Portlandu, onaj isti koji je svojevremeno nosio Dražen Petrović. Draženova majka Biserka iznenadila se kada je saznala tu vijest.

"Drago mi je što je izabrao broj 44 da sve podsjeti na mog Dražena i kakav je trag ostavio u NBA ligi. Portland je klub koji ga je izabrao i u kojem je odigrao svoje prve NBA utakmice. Ovim putem bih mu poručila kako bih željela da se redovito odaziva u hrvatsku reprezentaciju, kao što je to radio Dražen. Bilo bi lijepo da tako razmišlja, u svakom sportu reprezentacija je svetinja."

"Sjetite se kako je u ljeto 1993. godine Dražen bez razmišljanja s ozlijeđenim koljenom odlučio igrati kvalifikacije za Eurobasket, a mnogi igrači danas na to ne bi niti pomislili i zato poručujem Hezonji da tako prati Dražena i njegovu ostavštinu", dodala je Biserka Petrović za Tportal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!