Automoto

Šesto izdanje automobilističke utrke Intercars Učka ovoga vikenda na Veprincu

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.07.2019.
Šesto izdanje automobilističke utrke Intercars Učka ovoga vikenda na Veprincu

HAKS kup u Formula Driver vožnjama ponovo će jednu od najljepših brdskih staza, na prekrasnoj Učki, staviti u fokus sportske javnosti...

Oktansko druženje u sklopu 6. izdanja automobilističke utrke Intercars Učka zakazano je za 13. i 14. srpnja kada će se šestu godinu zaredom okupiti najbolji automobilisti koji će za razliku od prethodnih godina imati šikanu više i stazu dulju za 800 metara.

Subota, 13. lipnja rezervirana je za tehnički pregled i verifikaciju, dok u nedjelju program počinje u 8:30 sati s obaveznim treningom. U 11 je sati predviđeno otvorenje i start prve od dvije vožnje.

"Nakon rekordnog Buzeta i ove godine na Učki očekujemo rekordno izdanje što se tiče odaziva vozača. Pripreme su u tijeku i nadamo se da će sve proći u najboljem redu, kao i prethodnih godina. Ovim putem pozivam sve ljubitelje oktana da im se pridruže na Učki, a za one koji ne stignu pripremili smo live prijenos", najavio je Igor Puž, predsjednik AK Opatija Motorsport.

Podsjetimo, koncept utrke preslikan je od Talijana, kao svojevrsna kombinacija brdskih utrka i autoslaloma, a dosadašnja natjecanja pokazala su koliko je u Hrvatskoj atraktivna ova najmlađa auto disciplina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!