Košarka

Cavs Nation predlaže Bendera kao potencijalno dobru akviziciju za Cleveland

Branimir Korać • srijeda, 10.07.2019.
Cavs Nation predlaže Bendera kao potencijalno dobru akviziciju za Cleveland
Foto: EPA

Ante Žižić mogao bi dobiti društvo u Cleveland Cavaliersima. Dragan Bender spominje se kao potencijalna opcija za dolazak u Cavse...

Cleveland Cavaliersi nisu bili aktivni na tržištu ovog ljeta, ono što im je bitno je dovesti igrače koji će predstavljati mali rizik, a mogli bi predstavljati pojačanja.

Dragan Bender smješten je u tu kategoriju s obzirom da je igrač bez ugovora, oko njega trenutno ne vlada veliki interes i ne spominje se puno klubova i ugovor koji će dobiti neće predstavljati veliki teret.

Cavsi su u potrazi za takvim igračima i čine se solidnom opcijom za Bendera kojem bi i Ante Žižić mogao pomoći u prilagodbi.

Cavs Nation smatra kako bi Bender unatoč neimpresivnim brojevima dobro došao Cavsima s obzirom da je uz sve to riječ o vrlo mladom igraču koji ima tek 21 godinu i još se nije niti razvio u potpunosti.

Dobra vijest za Bendera je i to što novi trener John Beilein ima bogatu povijest razvijanja talentiranih igrača što i ne čudi s obzirom da je riječ o sveučilišnom treneru koji je zadnjih čak 12 godina boravio u Michiganu.

Loša vijest je to što Cavsi imaju već šestoricu visokih igrača na rosteru. No Cleveland se javlja kao zanimljiva opcija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!