Košarka

Teodosiću milijuni u Virtusu, čeka ga i bonus za Euroligu

Dario Dodić • ponedjeljak, 15.07.2019.
Teodosiću milijuni u Virtusu, čeka ga i bonus za Euroligu
Foto: EPA

Generalni manager Virtus Bologne, Luca Baraldi, prokomentirao je dovođenje Miloša Teodosića u klub te ambicije za iduću sezonu...

Iznimno su zadovoljni u Virtus Bologni dovođenjem Miloša Teodosića, što je potvrdio i generalni manager kluba, Luca Baraldi. Baraldijeve komentare za novine La Repubblica prenio je Bologna Basket.

O pregovorima s Teodosićem: "Bili su to teški, delikatni pregovori, koji su u Đorđeviću imali iskru, dok je Ronci neumorno vukao konce, oni zaslužuju najviše pohvala. Trajali su više od dva mjeseca. Samo nekoliko dana nakon što je Saša došao ovdje rekao nam je da ga moramo dovesti. Odmah je i sam razgovarao s Milošem", rekao je Baraldi.

Potvrdio je Baraldi izdašnost Teodosićevog ugovora. Na pitanje je li dogovoreno šest milijuna eura u tri godine Baraldi je kazao: "Nešto manje od toga. Dobit će malo više od pet milijuna u plaći, a čeka ga i dodatan bonus ukoliko odemo u Euroligu, ali taj je iznos marginalan. Mislim da je i plaća već dovoljno velika nagrada."

Nadaju se u Bologni da će dovesti i Vincea Huntera: "Radimo na tome, radimo na dogovoru koji neće biti ludost. Blizu smo, ali bolje je šutjeti dok god nema potpisa na ugovoru."

Još su neka imena na Bologninom radaru, u klubu se nadaju da će biti konkurentni za titulu u Italiji i Europi: "Cilj je natjecati se za finale u Italiji i u Europi. Nisam rekao osvojiti prvenstvo, ali biti ravnopravan s Milanom, Venecijom i bilo kime drugime. U Eurocupu želimo doći do finala, što nam, kao što znate, garantira Euroligu", poručio je glavni i odgovorni Virtusa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!