Nogomet

Demanti iz Ljubljane: "Vijest da Zdravko Mamić preuzima Olimpiju spada u kategoriju fake newsa"

Sportnet, Branimir Korać • srijeda, 17.07.2019.
Demanti iz Ljubljane: "Vijest da Zdravko Mamić preuzima Olimpiju spada u kategoriju fake newsa"
Foto: FaH

Vijest da Zdravko Mamić preuzima ljubljansku Olimpiju promptno je demantirana, a slovenski klub istaknuo je kako je riječ o lažnoj "vijesti"...

U utorak je objavljena vijest s prizvukom senzacije, Sportnews je iz svojih izvora saznao kako je Zdravko Mamić sve dogovorio s Milanom Mandarićem i da ulazi s talijanskim partnerima u Olimpiju. Ljubljanski klub to je vrlo brzo demantirao putem priopćenja koji prenosimo u potpunosti.

Senzacionalna 'vijest' koja je jučer objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić navodno preuzima Olimpiju, spada u kategoriju najobičnijih 'fake news' medijskih proizvoda. Sve ključne tvrdnje navedene u spomenutom članku, kojega su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regiji, su neistinite i plasirane su samo da bi privukle pozornost čitatelja, zato ih ne želimo niti ozbiljno komentirati.

Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznih "atraktivnih medijskih izmišljotina", ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, kojega u spomenutom članku nema.

Sve relevantne informacije povezane s djelovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba bit će javnosti proslijeđene pravovremeno i preko službenih kanala, stoji u priopćenju kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!