Ostali sportovi

Zagreb domaćin Europskog softball prvenstva za kadetkinje

Sportnet, Branimir Korać • petak, 19.07.2019.
Zagreb domaćin Europskog softball prvenstva za kadetkinje

Softball klub Princ djeluje više od 20 godina na području grada Zagreba. Trenutno nosi titulu najtrofejnijeg softball kluba u Hrvatskoj. Dvadeset godina su prvaci Hrvatske, 18 puta su bili osvajači Hrvatskog kupa, te su osvojili sva Zagrebačka prvenstva ukupno 13 njih. Posebno treba naglasiti drugo mjesto na Europskom kupu za djecu do 13 godina. Sve navedene titule ne bi mogli osvojiti bez kvalitete, predanosti i ljubavi prema ovom sportu.

Ove godine odvažili su se organizirati Europsko žensko kadetsko prvenstvo za djevojke do 16 godina. Na ovom velikom događaju sudjelovat će 14 zemalja, ukupno 350 natjecatelja, 25 europskih delegata i 30 volontera. Prvenstvo će se održati na Jarunu od 29. srpnja do 3. kolovoza 2019.

Europsko softball prvenstvo organizira se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

"Imamo veliku podršku Europske softball federacije koja nam je omogućila da ovo Prvenstvo organiziramo u Hrvatskoj. Hrvatska reprezentacija pod vodstvom izbornice Petre Čizmić Pokrajac, ima 15 igračica koje će nastupiti već prvi dan Prvenstva. Dođite na Jarun i podržite našu kadetsku softball reprezentaciju", poručuju iz Softball kluba Prince.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!