Vodeni sportovi

Lončar: "Mislim da je bilo i straha, ali i da stvarno vrijedimo za medalju"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.07.2019.
Lončar: "Mislim da je bilo i straha, ali i da stvarno vrijedimo za medalju"
Foto: EPA

Hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji, a nakon susreta hrvatski reprezentativci redom su isticali kako je Hrvatska podbacila...

Obrana je još i funkcionirala, ali hrvatski napad bio je vrlo loš. Kako je vrijeme odmicalo, nervoza je bila sve veća, palo je samopouzdanje i Hrvatska je sve više tonula.

"Nismo očekivali ni u ludilu ovakvu našu bezidejnu igru u napadu. Obrana je bila dobra, nismo puno primili, ali napad je bio taj koji nas je uništio. Ostaje nam skupiti glave u ovaj jedan dan i idemo po tu broncu. Nema razmišljanja daljnjeg", istaknuo je Hrvoje Benić za službenu stranicu HVS-a.

Niti danas ništa nije polazilo za rukom Lorenu Fatoviću koji tijekom cijelog turnira ima lošu realizaciju.

"Trebalo je malo više golova od nas ostalih kada su pokrili Vukičevića. Mi koji se nismo istaknuli u dosadašnjim utakmicama, mislim da smo baš mi trebali povući, preuzeti odgovornosti. Loše smo šutirali, loš izbor udaraca, pogotovo ja. Idemo se odmoriti, spremiti za subotu. Nije ono po što smo došli, ali opet, uzmemo li medalju, bit će nam svima lakše."

Luka Lončar također nije bio pravi.

"Mislim da je bilo i straha. Ne znam sada što bih drugo rekao, ali znate što, utakmica za treće mjesto je brzo. Moramo se "prešaltati". Ne bih se osvrtao na ono iza nas, bit će prilika i za to. Ispred nas je utakmica, samo to ponavljam, idemo sada "stisnuti" i osvojiti medalju jer stvarno, ma, mislim da vrijedimo medalje. Barem za medalju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!