Nogomet

Čolak: "Znao sam gdje ću pucati i znao sam da ću zabiti"

Branimir Korać • četvrtak, 08.08.2019.
Čolak: "Znao sam gdje ću pucati i znao sam da ću zabiti"
Foto: FaH

Antonio Čolak postigao je pogodak i svih 90 minuta vodio žestoku bitku s braničima Anerdeena. Kod kaznenog udarca bio je uvjeren da će zabiti...

Zadovoljan je Antonio Mirko Čolak izašao iz svlačionice, Rijeka je slavila 2:0 i napravila veliki korak prema prolazu u sljedeću rundu.

"Znali smo da će biti jako teška i zahtjevna utakmica, da su Škoti teški što se tiče duela, ali znali smo i ako pokažemo kvalitetu da ćemo ih probiti. Zabili smo, kontrolirali utakmicu i sretni smo što imamo tih 2:0."

"Imamo sada velike šanse, ali moramo biti 100 posto koncentrirani, još nismo prošli. Ako budemo koncentrirani, mislim da imamo velike šanse."

Vodio je tešku bitku s braničima Aberdeena, osjetio je koliko čvrsto igraju.

"Bilo je teško, tražio sam suca da i za mene dosudi jedan faul. Oni tako igraju, sada sam to vidio, možda ću i ja njih malo u drugoj utakmici. Ali to je život napadača, uvijek imaš tešku borbu, čekaš svoju situaciju i tako je i ovdje bilo."

Kod kaznenog udarca za njega nije bilo nikakvih nedoumica, odmah je odlučio gdje će pucati.

"Znao sam gdje ću pucati. Bio sam koncentriran, znao sam gdje ću pucati i da ću zabiti. U tim situacijama ne smiješ puno razmišljati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!