Ostali sportovi

Hrvatske reprezentacije u karateu okupile se u Samoboru i Đurđevcu

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.08.2019.
Hrvatske reprezentacije u karateu okupile se u Samoboru i Đurđevcu

Nakon završenih priprema kadeta, juniora i U21 u Fužinama, nacionalne selekcije Hrvatskog karate saveza, zajedno sa Stručnim stožerom nastavljaju sa provođenjem aktivnosti prema planu i programu.

Tako je ovog vikenda seniorska nacionalna reprezentacija u borbama započela s ciklusom priprema za EP 2020. u ožujku u Bakuu. U Samoboru se okupilo 30-tak seniorki i seniora u borbama pod stručnim vodstvom nacionalnih trenera Dubravka Koleca, Dragutina Galine i Davora Mrzaka.

Istovremeno u Đurđevcu odrađene su pripreme nacionalne reprezentacije kadeta, juniora i U21 u katama prema planu i programu za SP u Čileu 2019. Pripreme u katama odrađene su pod stručnim vodstvom nacionalnih trenera Joce Đukića i Stefana Cvetanovskog uz prisutnost Tihomira Grgića i člana Stručno-trenerske komisije Vlade Bošnjaka.

Također, ovog vikenda Karate savez Primorsko goranske županije započeo je ljetni trening kamp pod budnim okom uspješnih trenera iz Riječke regije.

Već idućeg vikenda kadeti, juniori i U21 okupljaju se ponovno u Đurđevcu kako bi bili spremni za drugi dio natjecateljske 2019. i SP u Čileu.

AUTOR: Hrvatski karate savez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!