Tenis

Ulaznice za Davis Cup za hrvatski sektor s popustom do 30. kolovoza

Sportnet • ponedjeljak, 12.08.2019.
Ulaznice za Davis Cup za hrvatski sektor s popustom do 30. kolovoza
Foto: FaH

Sve je bliže dan kada će hrvatska Davis Cup reprezentacija krenuti u obranu naslova, osvojenog prošle godine u Lilleu...

Ulaznice za finale za tzv. hrvatski sektor mogu kupiti do 30. kolovoza, a do tada vrijedi i popust od 10 posto. Hrvatska reprezentacija nastup će početi u ponedjeljak 18. studenoga protiv Rusije (početak ne prije 17 sati), a drugi susret u skupini imat će dva dana poslije, također ne prije 17 sati, protiv Španjolske.

Cijene ulaznica jednake su za oba susreta, a ovise o kategoriji: premium je 350 eura, a slijede 60 eura za kategoriju 1, 45 eura za kategoriju 2, te 25 eura za kategoriju 3. Djeca od osam do 12 godina plaćaju ulaz 15, a djeca od 6 do 7 godina 10 eura. Cijene uključuju PDV, ali ne i trošak naknade izdavanja, koji je od 1,5 do 3,5 eura, ovisno o kategoriji. Sve su ulaznice numerirane.

Karte za dio tribine na kojem će biti navijači hrvatske reprezentacije mogu se kupiti samo preko Hrvatskog teniskog saveza. Ulaznice će preko HTS-a biti moguće kupiti i nakon 30. kolovoza, ali mjesta u tom sektoru više neće biti garantirana.

HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP TourHrvatska
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!