Tenis

Murray glatko poražen na povratku: "Morate biti realni oko onoga što očekujete"

Mihaela Bradovski • utorak, 13.08.2019.
Murray glatko poražen na povratku: "Morate biti realni oko onoga što očekujete"
Foto: EPA

Andy Murray vratio se tenisu prije nekog vremena nastupu u parovima, a u Cincinnatiju je odigrao prvi meč u singlu nakon 14. siječnja i poraza od Roberta Bautiste Aguta u pet setova u Melbourneu...

Povratak u singlu neće biti jednostavan i Andy Murray je toga svjestan. U Cincinnatiju je odigrao prvi meč, protivnik je bio Richard Gasquet koji ga je svladao s dva puta po 6:4.

Murray nije izgledao najbolje na terenu, vidjelo se da je to jako daleko od njegovih iole kvalitetnijih nastupa i toga je i on jako dobro svjestan.

"Mislim da je bilo u redu s moje strane. Bilo je puno stvari koje bih volio drugačije napraviti, ali morate biti realni oko onoga što očekujete", poručio je Murray.

Ozljeda kuka je sanirana i ona mu nije stvarala nikakve probleme, veći problem bio je osjećaj za igru.

"Ricjard je koristio cijeli teren i u tome je među najboljima. Morao sam se jako dobro kretati, a prema naprijed to baš i nisam činio. U nekoliko navrata kada je skratio lopticu nisam niti reagirao, niti pokušao krenuti i to nema nikakve veze s kukom. Pred kraj meča sam već bolje izlazio na takve loptice", dodaje Murray.

Gasquet je također početkom godine išao na operaciju, dok je Murray operirao kuk, Gasquet je bio na operaciji prepona.

"Sada se osjećam dobro. Naravno, namučio sam se i jako se borio da dođem do ovog, ali sada je sve u redu. Nadam se da će i kod Andyja biti tako", dodao je Gasquet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!