Nogomet

Dinamo za dvoboj protiv Rosenborga otvara vrata i južne tribine, cijena niža i od sjevera

gnkdinamo.hr, Mihaela Bradovski • petak, 16.08.2019.
Dinamo za dvoboj protiv Rosenborga otvara vrata i južne tribine, cijena niža i od sjevera
Foto: Pixsell

U subotu 17. kolovoza kreće prodaja ulaznica za dvoboj između Dinama i Rosenborga. Iako se očekuje veliki broj navijača, iz Dinama nisu dramatično podigli cijene ulaznica...

Dinamo će u play-offu Lige prvaka igrati protiv norveškog kluba Rosenborg!

Prva utakmica GNK Dinamo - Rosenborg BK na rasporedu je u srijedu, 21. kolovoza od 21:00 sat na stadionu Maksimir.

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice.

Pretprodaja ulaznica počinje u subotu, 17. kolovoza u 13:00 sati!

PRVOKUP ZA VLASNIKE BLUE GODIŠNJE ULAZNICE

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019/20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta u terminu 17.8. i 18.8. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji.

Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

GNK Dinamo obvezan je osigurati određen broj ulaznica za potrebe UEFA-e. Predstavnici UEFA-e do ponedjeljka, 19.8. navečer odredit će svoje potrebe za ulaznicama, nakon čega će GNK Dinamo preostali dio ulaznica u utorak, 20.8. staviti u slobodnu prodaju.

PRETPRODAJA ULAZNICA (17.8.-20.8.)

Tribina sjever dolje 70kn

Tribina istok 100kn

Tribina zapad gore 100kn

Tribina zapad dolje 200kn

Na ovoj utakmici za navijače Dinama bit će otvorena i tribina Jug.

Tribina jug 50kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (21.8.)

Tribina sjever dolje 100kn

Tribina istok 150kn

Tribina zapad gore 150kn

Tribina zapad dolje 250kn

Na ovoj utakmici za navijače Dinama bit će otvorena i tribina Jug.

Tribina jug 70kn

Radno vrijeme Ticket pointa

- Pretprodaja (17.8.-20.8.)

Subota, 17.8. od 13:00 do 19:00 sati

Nedjelja, 18.8. od 11:00 do 19:00 sati

Ponedjeljak, 19.8. od 11:00 do 19:00 sati

Utorak, 20.8. od 11:00 do 19:00 sati

- Prodaja na dan utakmice (21.8.)

Srijeda, 21.8. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica za utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo - Rosenborg moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica na e-mail osi@gnkdinamo.hr.

PRIJAVE ZAPRIMAMO S POČETKOM U PETAK, 16.8. OD 14:00 SATI.

Prijave koje stignu ranije neće se računati.

Rok za prijave je dan prije utakmice, utorak 20.8. u 12:00h ili popunjenje kapaciteta od 50 osoba.

Ulaznice za podest odnose se isključivo na navijače koji su osobe u invalidskim kolicima.

OBAVEZNA JE PRIJAVA ISKLJUČIVO NA E-MAIL OSI@GNKDINAMO.HR.

U prijavi je obavezno navesti ime, prezime i datum rođenja za sve osobe koje se prijavljuju za utakmicu (osoba u invalidskim kolicima i jedna osoba u pratnji).

Potrebno je naznačiti za koju se utakmicu prijavljujete jer bez naznake o konkretnoj utakmici, prijava neće biti uvažena.

Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave u navedenom roku na navedeni e-mail. Na dan utakmice neposredno prije susreta nije se moguće prijaviti! U slučaju popunjenja kapaciteta GNK Dinamo objavit će vijest na www.gnkdinamo.hr.

Ukoliko je potrebna parking propusnica molimo navesti to odmah prilikom prijave uz registarsku oznaku vozila. Naknadne molbe za parking propusnicama možda neće biti moguće uvažiti, zbog ograničenog kapaciteta parkirnih mjesta. Odobravanje parking propusnica ide prema redoslijedu prijave, a dobivanje ulaznice ne garantira i dobivanje parking propusnice.

VAŽNO! Sve osobe koje se po prvi put prijavljuju za utakmicu GNK Dinamo na stadionu Maksimir obavezne su poslati e-mailom scan/fotografiju/dokument potvrde o invalidnosti/invaliditetu. Bez toga nije moguće prijaviti se za dobivanje ulaznice.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo - Rosenborg otvoreni od 19:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo - Rosenborg očekuje velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Rosenborg bit će moguće kupiti i online putem od subote 17.8., od 13:00 sati na www.ulaznice.hr. U online prodaji će biti ulaznice za istok i zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Rosenborg kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike na play-offu Lige prvaka, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Više o kampanji FAIR PLAY NA TRIBINAMA pročitajte na fairplay.gnkdinamo.hr.

FAN ZONA SVETICE

Klub je za navijače Dinama uoči utakmice play-offa pripremio zabavu uz glazbu, zabavne sadržaje i ugostiteljsku ponudu u fan zoni na Sveticama koja će biti otvorena u srijedu, 21.8. od 16:30h do 23:30h.

FAN SHOP - STADION MAKSIMIR

Na dan utakmice Dinamov fan shop na stadionu bit će otvoren od 9:00 do 23:30h.

PROMET

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Rosenborg.

FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!