Nogomet

Burić: "Siguran sam da bi Eduok zabio da je ostao na terenu, ali ovako sam siguran da će igrati protiv Osijeka"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.08.2019.
Burić: "Siguran sam da bi Eduok zabio da je ostao na terenu, ali ovako sam siguran da će igrati protiv Osijeka"
Foto: Pixsell

Damir Burić još jednom je mogao biti zadovoljan nastupom svojih igrača. Hajduk je upisao pobjedu 3:0 protiv Gorice, a splitski stručnjak hvalio je nastup svojih igrača...

Dosadašnji treneri nisu pronalazili rješenje protiv Gorice, ali zato je uspio Damir Burić. Burić je složio taktiku s kojom je uspio usmjeriti svoju momčad prema pobjedi protiv neugodnog protivnika.

"Svi koji su došli na utakmicu mogli su vidjeti zanimljivu utakmicu. Čestitam mojim igračima koji su odigrali jako kvalitetno protiv protivnika s kojim je teško igrati. Drago mi je zbog Jaira i Juranovića, ova pobjeda je nagrada za sve. U Koprivnici stvarno nismo imali sreće, ali rekli smo da idemo raditi i pokazati protiv Gorice da vrijedimo. Tražili smo puno igre u dubinu, ali opet smo imali dosta situacija koje nismo realizirali", prenosi Burićevo razmišljanje Dalmatinski portal.

Burić nije htio previše komentirati suđenje, ali jasno je izrazio nezadovoljstvo, kao što je bio nezadovoljan i nakon Koprivnice.

"Na Eduoka se ide đonom, udari ga se, on se makne i dobije žuti karton. No ne želim o suđenju. Ne želim razmišljati o sucima nego se skoncentrirati na nas i igru. Siguran sam da bi Eduok zabio da je ostao na terenu, ali ovako sam siguran da će igrati protiv Osijeka."

Na vratima je bio mladi Ljubić, a Burić je objasnio situaciju s vratarima.

"Duka je imao oteklinu i zbog upale lakta nije mogao braniti, dobio je injekciju, ali nije pomogla. Posavec i dalje ima problema i nećemo riskirati dok ne bude na sto posto."

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!