Nogomet

"Kupi travu za Varteks", jedan metar kvadratni terena

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 19.08.2019.
"Kupi travu za Varteks", jedan metar kvadratni terena

NK Varteks provodi akciju "Kupi travu za Varteks", a jedan metar kvadratni terena odgovara donaciji od 150 kuna. Cilj akcije skupiti je 250 tisuća kuna...

NK Varteks u ovom trenutku provodi akciju "Kupi travu za Varteks" kojoj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za izgradnju terena s umjetnom travom u budućem trening kampu NK Varteks u Hrašćici.

Nakon što je uspješno provedena akcija "Za Varteksov dom" u kojoj je prikupljeno 55.000,00 kn za nabavku svlačionica (što je trećina potrebnog iznosa, dok će ostatak financirati klub), NK Varteks trenutno provodi akciju #kupitravu #zaVarteks. Svrha akcije prikupljanje je sredstava za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave (iskop, drenaža, materijali i slično) na pomoćnom terenu u Hrašćici, koji će biti dio novog trening kampa. Cilj akcije skupiti je 250 tisuća kuna.

Jedan metar kvadratni terena na poveznici, odgovara donaciji u iznosu od 150 kuna. Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru (primjerice logo poduzeća). Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

Više informacija može se saznati OVDJE.

NK Varteks

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNL3. HNL
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!