Nogomet

Vida: "Imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas"

Mihaela Bradovski, hns-cff.hr • nedjelja, 08.09.2019.
Vida: "Imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas"
Foto: FaH

Hrvatska u ponedjeljak u Bakuu igra protiv Azerbajdžana te će tražiti pobjedu s kojom bi potvrdila odličan rezultat i nastup iz Trnave...

Domagoj Vida uz dozu opreza prilazi dvoboju protiv Azerbajdžana. Vida upozorava kako je Hrvatska imala problema i u prvom susretu u Zagrebu.

"Nismo imali mnogo vremena za pripreme, analizirali smo Azerbajdžan i odrađujemo treninge. Azerbajdžanci su nas namučili prije nekoliko godina, kao i nedavno u Zagrebu, a rezultati ne odražavaju uvijek njihovu kvalitetu. Ne bih izdvajao pojedince, nesretno su izgubili u Walesu, no imaju dobrih igrača i mogu svakome zagorčati život."

Vida dodaje kako je Hrvatska mora imati pravi pristup kao u susretima protiv Walesa i Slovačke.

"Drugi smo na svijetu, imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas. Uz pristup iz Osijeka i Trnave sigurno možemo ostvariti cilj i osvojiti sva tri boda. Poštujemo Azerbajdžan, i treba ostati s obje noge na zemlji jer ne živi se od utakmice u Slovačkoj. Svaki je dan novo dokazivanje i treba potvrđivati kvalitetu. Imamo još dosta utakmica do kraja i treba se prije svega plasirati na Europsko prvenstvo"

U Bakuu treba potvrditi pobjedu iz Trnave.

"Složio bih se da je to bila jedna od najboljih utakmica Hrvatske, svakako otkako sam ja u reprezentaciji, ali izbornik nas priprema da ta lijepa predstava ništa ne znači ako sutra ne pobijedimo Azerbajdžan."

EP 2020., kvalifikacije, skupina E

1Hrvatska 817:7+1017
2Wales 810:6+414
3Slovačka 813:11+213
4Mađarska 88:11-312
5Azerbajdžan 85:18-131

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!