Nogomet

Vida: "Imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas"

Mihaela Bradovski, hns-cff.hr • nedjelja, 08.09.2019.
Vida: "Imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas"
Foto: FaH

Hrvatska u ponedjeljak u Bakuu igra protiv Azerbajdžana te će tražiti pobjedu s kojom bi potvrdila odličan rezultat i nastup iz Trnave...

Domagoj Vida uz dozu opreza prilazi dvoboju protiv Azerbajdžana. Vida upozorava kako je Hrvatska imala problema i u prvom susretu u Zagrebu.

"Nismo imali mnogo vremena za pripreme, analizirali smo Azerbajdžan i odrađujemo treninge. Azerbajdžanci su nas namučili prije nekoliko godina, kao i nedavno u Zagrebu, a rezultati ne odražavaju uvijek njihovu kvalitetu. Ne bih izdvajao pojedince, nesretno su izgubili u Walesu, no imaju dobrih igrača i mogu svakome zagorčati život."

Vida dodaje kako je Hrvatska mora imati pravi pristup kao u susretima protiv Walesa i Slovačke.

"Drugi smo na svijetu, imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas. Uz pristup iz Osijeka i Trnave sigurno možemo ostvariti cilj i osvojiti sva tri boda. Poštujemo Azerbajdžan, i treba ostati s obje noge na zemlji jer ne živi se od utakmice u Slovačkoj. Svaki je dan novo dokazivanje i treba potvrđivati kvalitetu. Imamo još dosta utakmica do kraja i treba se prije svega plasirati na Europsko prvenstvo"

U Bakuu treba potvrditi pobjedu iz Trnave.

"Složio bih se da je to bila jedna od najboljih utakmica Hrvatske, svakako otkako sam ja u reprezentaciji, ali izbornik nas priprema da ta lijepa predstava ništa ne znači ako sutra ne pobijedimo Azerbajdžan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!