Ostali sportovi

Hrvatska se vratila s Europskog prvenstva gluhih s dva brončana odličja

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.09.2019.
Hrvatska se vratila s Europskog prvenstva gluhih s dva brončana odličja

Na Europskom prvenstvu u streljaštvu gluhih koje se održava u Rusiji, Lana Skeledžija i Vida Puškadija osvojile su brončane medalje...

U disciplini 10 metara zračni pištolj, Lana Skeledžija je osvojila treće mjesto. Veliko iznenađenje u istoj disciplini bila je i Ela Minđek, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto.

"Sretna sam i ponosna na postignut rezultat, no nije još gotovo. Sad se pripremam za ostale discipline i nastavak natjecanja", rekla je Lana Skeledžija.

U disciplini 10 metara zračna puška, Vida Puškadija je također osvojila brončanu medalju.

"Deser strijelaca natjecalo se u ovoj disciplini i bila sam jako zadovoljna kada sam završila među šest koji su prošli kvalifikacije. Nisam mogla vjerovati kada sam osvojila treće mjesto, prvenstveno jer je konkurencija bila izrazito jaka. Presretna sam i zadovoljna, ali još uvijek se trebam priviknuti na postignuti rezultat", rekla je Vida Puškadija.

Za Hrvatsku su na Europskom prvenstvu nastupili i Boris Gramnjak koji je završio na sedmom mjestu u disciplini 10 metara zračni pištolj, dok se Darko Horvatić i Milan Lugarić nisu kvalificirali za finale. Streljačka reprezentacija gluhih djeluje u sklopu Hrvatskog sportskog saveza gluhih (HSSG) i do sada su već osvojili brojna odličja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!