Vodeni sportovi

Traže se novi "Žapci", Mladost poziva mlade da upišu vaterpolo

Sportnet • četvrtak, 19.09.2019.
Traže se novi "Žapci", Mladost poziva mlade da upišu vaterpolo
Foto: Pixsell

HAVK Mladost najtrofejniji je hrvatski vaterpolo klub i već desetljećima simbol zagrebačkog vaterpola. Najnoviji trofej u riznici Mladosti je onaj Regionalne lige koju su Žapci osvojili lani, a svi ti uspjesi ne bi bili mogući bez dobrog omladinskog pogona koji na stručan način usmjeruje mlade talente od ranih godina...

Mladi Žapci upisuju nove generacije do 12 godina, a ako želite da i vaše dijete predstavlja Mladost i Zagreb dođite na bazen Mladosti svakim radnim danom od 9:00-10:00 ili od 17:00-18:00.

Lovre Miloš, igrač seniorske ekipe i hrvatski reprezentativac, jedan je od igrača koji su prošli školu Mladosti.

"Upisao sam se u Mladost kada sam imao deset godina. Do tada sam se bavio nekim drugim sportovima, ali sam uz trenere vrlo brzo zavolio vaterpolo i počeo ga trenirati ozbiljno. Naučio sam osnove koje su i danas temelj moje vaterpolske igre zbog čega bih preporučio svima da se u Mladost upišu što prije", ističe Lovre te dodaje: "Kad sam bio mlađi, najdraža su mi bila putovanja s prijateljima iz kluba. Proputovali smo Hrvatsku i okolicu, a to su uspomene za cijeli život."

Mladi Žapci treniraju dva puta dnevno svakog radnog dana (8.45-10, 16.45-18) kako bi trening mogli uskladiti sa školskim obvezama. Budući vaterpolisti radit će s iskusnim trenerima Robertom Sappeom i Duškom Marinićem koji će usmjeriti mlade Žapce i učiniti od njih vrhunske vaterpoliste. Mlađe nade na nedavno održanom Kupu Hrvatske osvojile su drugo mjesto što je još jedna potvrda izvrsnog rada. Pozovite svoje najmlađe da postanu članovi HAVK Mladosti i uspješne hrvatske vaterpolske obitelji.

Prijaviti se može na havk.mladost@gmail.com ili na broj telefona 01 3690 149.

HAVK Mladost

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!