Nogomet

Menalo se ispričao nakon isključenja i poruke "ma sramite se vi i vaša liga"

Mihaela Bradovski • petak, 20.09.2019.
Menalo se ispričao nakon isključenja i poruke "ma sramite se vi i vaša liga"
Foto: FaH

Luka Menalo došao je u središte pozornosti zbog krivih razloga. Na kup utakmici protiv Rudara je isključen, a onda je na izlasku s travnjaka rekao neke stvari koje nije trebao reći i to točno pred mikrofonom...

Svašta igrači znaju izreći i poručiti dok izlaze s travnjaka nakon isključenja, no većina stvari prođe "nečujno", ali Luka Menalo nije imao sreće.

Nakon što je na kraju susreta protiv Rzdara zaradio isključenje, Menalo je prvo izvrijeđao pomoćnog suca, a onda je točno prolazeći pokraj mikrofona poručio: "Ma sramite se i vi i vaša liga".

Niti 24 sata kasnije Menalo je poslao ispriku.

"Želio bih se obratiti svima onima koji me okružuju, koji rade sa mnom, koji žive za Olimpiju, koji su navijači Olimpije, i svima onima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam rekao u trenutku isključenja. Znate, Čovjek u afektu kaže svašta. Čak i na terenu, kada vam srce kuca 200 otkucaja u minuti, kada se događaju određene stvari, kada izgubite, kad ste da na pragu ispadanja iz natjecanja. Razumijem da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što ne bih smio. Ja sam profesionalac i stvarno si to ne bih smio dopustiti. Zato zaista želim još jednom iskreno se ispričati svima i istovremeno zamoliti sve da me pokušaju razumjeti", poručio je Menalo.

Dinamov igrač na posudbi u Olimpiji tako ide na hlađenje, jedino ostaje pitanje koliko dug će biti na njemu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!