Ostali sportovi

Predstavljeni ambasadori kampanje Prema suncu Franko Grgić i Kristina Tomić

Sportnet • petak, 27.09.2019.
Predstavljeni ambasadori kampanje Prema suncu Franko Grgić i Kristina Tomić

Povodom obilježavanja 300 dana do Olimpijskih igara u Tokiju i početka HOO-ove kampanje pod nazivom Prema suncu, u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora održana je konferencija za medije.

Kampanjom, čija će kreativnost najviše doći do izražaja na društvenim mrežama HOO-a, ali i drugim medijskim platformama, promovirat će se hrvatski sport, pratiti olimpijce na kvalifikacijskom putu do Igara u Tokiju, predstaviti nove olimpijske sportove u olimpijskom programu 2020. U suradnji s partnerima, u Hrvatsku će stići dašak Japana kroz razne društvene poveznice, ali i različitosti dviju država i nacionalnih tradicija.

Predstavljeni su ambasador i ambasadorica kampanje Prema suncu, a riječ je o dvoje po mnogočemu jedinstvenih hrvatskih sportaša. To su evidentni olimpijac za Tokio, plivački dragulj Franko Grgić i potencijalna olimpijka Kristina Tomić, vrhunska hrvatska taekwondašica.

"Do kraja godine mogu osigurati normu za Tokio, a za to mi je potrebno zadržati sadašnje četvrto mjesto na olimpijskoj rang-ljestvici", izjavila je Kristina Tomić, dodavši da se kao ambasadorica ove kampanje već osjeća dijelom OI u Tokiju.

"Nadam se da će mi zasjati sunce u Tokiju", kratka je poruka Franka Grgića, koji je također izrazio zadovoljstvo izborom za ambasadora kampanje.

Planirano je da HOO-ova kampanja Prema Suncu traje sve završetka Olimpijskih igara u Tokiju, odnosno do rujna 2020. godine.

FOTO: HOO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!