Ostali sportovi

Perković: "Mrzim kvalifikacije jer se uvijek bojiš riskirati pa ideš na sigurno i tu se onda dogode tehničke pogreške"

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.10.2019.
Perković: "Mrzim kvalifikacije jer se uvijek bojiš riskirati pa ideš na sigurno i tu se onda dogode tehničke pogreške"
Foto: FaH

Sandra Perković znala se mučiti u kvalifikacijama, ali ovaj put bila je prava, odmah je prebacila normu i plasirala se u finalell

Sandra Perković izborila je finale Svjetskog prvenstva u atletici, disk je u kvalifikacijama bacila na 65.20 što je bio treći rezultat kvalifikacija iza Kubanki Perez i Caballero.

"Zadovoljna sam i spremna, veselim se tom finalu u petak. Sad mogu sa sigurnošću reći da sam u finalu. Vidjela sam ostale rezultate, cure su jako dobre. Neću sada biti bezobrazna, ali mislim da bi nas tri u petak mogle napraviti spektakl", istaknula je Perković za HTV.

Perković je htjela što bezbolnije odraditi kvalifikacije i u tome je i uspjela.

"Jako mi je drago što se to ovako odigralo. Cilj mi je bio baciti tih 63 metra iz prvog pokušaja i to se i dogodilo. Bilo je malih problema prilikom dolaska na stadion jer smo zapeli u gužvi pa smo praktički iz autobusa došli na samo natjecanje, inače se putuje pola sata, a sada nam je trebalo sat vremena."

Za petak najavljuje od prvog hica nastup svom snagom.

"Najviše mrzim te kvalifikacije jer nekako se uvijek bojiš riskirati pa ideš na sigurno pa se tu dogode tehničke pogreške. Puno više vrijedim od tih 65 metara koje sam bacila, ali drago mi je da je bilo po sredini, da nije bilo prijestupa i da je otišlo preko kvalifikacijske norme. U petak krećemo od prvog hica jako pa ćemo vidjeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!