Nogomet

Bonačić: "Od danas je moj raspored, nema nikakav team building, priče za malu djecu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.10.2019.
Bonačić: "Od danas je moj raspored, nema nikakav team building, priče za malu djecu"
Foto: Pixsell

Luka Bonačić predstavljen je kao novi trener Varaždina i odlučio je odmah uvesti svoja pravila. Bonačić najavljuje puno rada kako bi se momčad dovela tamo gdje ju želi vidjeti...

Luka Bonačić poznat je kao zahtjevan trener koji puno traži od igrača i pobornik je čvrste discipline. Jednako će biti i u Varaždinu, sudeći prema prvim najavama, igrači mogu očekivati rad, rad i samo rad.

"Program je trebao startati danas, ali igrači sutra imaju neki svoj raspored, za koji ja odmah kažem da ga nema. Od danas je moj raspored, nema nikakav team building, priče za malu djecu. Profesionalci su i moraju biti pod kontrolom trenera i stručnog stožera, da se što bolje pripreme", odmah je poručio Bonačić, a prenosi evarazdin.

Bonačić nema na raspolaganju sve igrače, dio njih je na pripremama mladih reprezentativaca što ga baš i nije oduševilo.

"Teško je sada reći što ću mijenjati u postavi. Ja sam očekivao, jučer kada smo počeli razgovarati, da će ovdje biti momčad koja je igrala zadnju utakmicu. Na kraju me dočekalo razočarenje. Sada je reprezentativni ciklus, a Varaždin ima pet mladih reprezentativaca. Njih neće biti ovdje sedam dana, šteta da to vrijeme nećemo iskoristiti da se bolje upoznamo", dodaje Bonačić.

Ono što mu je bitno, je da se svi igrači s priprema reprezentacija vrate zdravi.

"Nadam se da će se ovih pet reprezentativaca vratiti zdravi i da bi mogli od nedjelje krenuti punom parom u pripremi utakmice protiv Istre."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!