Ostali sportovi

Srbić: "Ići ćemo s vježbom 6.2, a ne 6.5, bilo bi preriskantno ići na blef bez probe"

Mihaela Bradovski • petak, 11.10.2019.
Srbić: "Ići ćemo s vježbom 6.2, a ne 6.5, bilo bi preriskantno ići na blef bez probe"

Tin Srbić odradio je prvi trening nakon lakše ozljede, trening je prošao dobro, bol još uvijek osjeća, ali izdrživa je...

Tin Srbić u nedjelju nastupa u finalu Svjetskog prvenstva na svojoj preči. Iako se planiralo da preskoči još jedan trening, danas ga je ipak odradio.

"Odradili smo danas trening na preči iako sam mislio da ćemo ga još danas preskočiti i čekati zadnji tren, dan prije, ali odradili smo dobar trening. Stanje je bolje nego što sam mislio, boli me, ali izdrživo je. Mogu trpjeti i raditi, još sutra ćemo odraditi dobar trening i bit ću spreman za finale", kaže Srbić za HRT.

Srbić je pokušapo i teže elemente i nije bilo problema, ali jasno je kako će ići s vježbom s nižom početnom ocjenom.

"Radio sam četiri leta koja koristim inače za zagrijavanje čisto da vidim kako će se ruka ponašati. Na žalost neću moći ići s tom najjačom vježbom 6.5 jer na tom jednom elementu dogodila se ozljeda i ne mogu ga napraviti. Bilo bi malo preriskantno ići na blef bez da sam ga ijednom probao. U toj dvorani nemamo niti zagrijavanje nego idemo drito na sami nastup. Ići ćemo s vježbom 6.2 koja je jednako jaka i jednako dobra i mislim da će na kraju ispasti kako treba."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!