Nogomet

Dinamo objavio detalje i cijene ulaznica za dvoboj protiv Šahtara

Branimir Korać, gnkdinamo.hr • ponedjeljak, 28.10.2019.
Dinamo objavio detalje i cijene ulaznica za dvoboj protiv Šahtara
Foto: Pixsell

Poznati su detalji oko prodaje i kupovine ulaznica za dvoboj između Dinama i Šahtara. Pretprodaja ulaznica počinje u subotu 2. studenog u 11 sati...

Dinamo će u četvrtom kolu Lige prvaka igrati protiv Šahtara. Susret je na rasporedu u srijedu, 6. studenog od 21 sat na stadionu Maksimir.

Sve navijače pozivamo da ulaznice i svoje mjesto na tribini osiguraju već u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice.

Pretprodaja ulaznica počinje u SUBOTU, 2. studenog u 11 sati.

PRVOKUP ZA VLASNIKE BLUE GODIŠNJE ULAZNICE

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019/20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u četvrtak 31. listopada od 9 do 17 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji.

Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

PRETPRODAJA ULAZNICA (2.11.-5.11.)

Tribina sjever dolje 120kn

Tribina sjever gore 120kn

Tribina istok 200kn

Tribina zapad gore 200kn

Tribina zapad dolje 300kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (6.11.)

Tribina sjever dolje 150kn

Tribina sjever gore 150kn

Tribina istok 250kn

Tribina zapad gore 250kn

Tribina zapad dolje 400kn

Radno vrijeme Ticket pointa

- Prvokup mjesta za vlasnike BLUE godišnje ulaznice (31.10.)

Četvrtak, 31.10. od 9:00 do 17:00 sati

- Pretprodaja (2.11. - 5.11.)

Subota, 2.11. od 11 do 19:00 sati

Nedjelja, 3.11. od 11:00 do 19:00 sati

Ponedjeljak, 4.11. od 11:00 do 19:00 sati

Utorak, 5.11. od 11:00 do 19:00 sati

- Prodaja na dan utakmice (6.11.)

Srijeda, 6.11. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

ULAZNICE ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica za utakmicu 4. kola Lige prvaka Dinamo - Šahtar moraju se prijaviti putem SLUŽBENE APLIKACIJE KLIKOM NA LINK

PRIJAVE ZAPRIMAMO S POČETKOM U SUBOTU, 2.11. OD 11:00 SATI.

VAŽNO! Nije moguće prijaviti se prije navedenog roka. Nisu moguće prijave putem e-maila.

Ulaznice za podest odnose se isključivo na navijače koji su osobe u invalidskim kolicima.

U prijavi putem aplikacije potrebno je navesti sve tražene podatke. OSOBE KOJIMA ĆE PRIJAVE BITI ODOBRENE, DOBIT ĆE ODGOVOR KLUBA.

Ukoliko na ekranu nije prikazana poruka00 da je prijava zaprimljena, znači da zahtjev nije dobro ispunjen.

Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave u navedenom roku. Parking je iznimno ograničen i odobravat će se prema redoslijedu prijave. Na dan utakmice neposredno prije susreta nije se moguće prijaviti. U slučaju popunjenja kapaciteta GNK Dinamo objavit će vijest na službenoj stranici. Naknadne molbe za dodatnim zahtjevima neće biti moguće uvažiti pa molimo za detaljno ispunjavanje prijave.

VAŽNO! Osobe koje nisu dobile odgovor kluba o odobrenju prijave, neće moći ući na stadion na dan utakmice.

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo - Šahtar otvoreni od 19 sati.

S obzirom na to da se na utakmici četvrtog kola Lige prvaka očekuje velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Šahtar bit će moguće kupiti i online putem od subote, 2.11., od 11 sati na www.ulaznice.hr. U online prodaji će biti ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, istok, zapad gore i zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Šahtar kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu pa kupovinom na ovaj način navijači mogu izbjeći čekanje u redu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Više o kampanji FAIR PLAY NA TRIBINAMA pročitajte na fairplay.gnkdinamo.hr.

PROMET

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Šahtar te o zabavnim sadržajima za navijače.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!