Nogomet

Perić: "Plačem od sreće u 92. minuti što vodimo 3:1, tri minute kasnije plačeš od tuge"

Branimir Korać • četvrtak, 07.11.2019.
Perić: "Plačem od sreće u 92. minuti što vodimo 3:1, tri minute kasnije plačeš od tuge"
Foto: Pixsell

Dino Perić odigrao je dobru utakmicu, pružio je sve od sebe, a ovaj remi mu je jako teško pao. I sam priznaje da će biti teško oporaviti se od toga...

Igrajući u Dinamu navikneš se uglavnom na pobjede, međutim dogodi se i ovakva situacija, kaže Dino Perić možda i najteža u njegovom životu.

"Ovo mi je vjerojatno najteži trenutak u životu. Baš sam utučen i baš je teško, kako meni tako i svima. Nema krivca, ne krivim ni suca, krivim isključivo nas kao ekipu. Imati 3:1 u 92. minuti pa prosuti to, baš moraš biti..."

Perić također nije mogao objasniti što se dogodilo.

"Ne znam što bih rekao što se dogodilo. Pad koncentracije, jedan centaršut, mene da se pita da smo stali u 16 nas deset pa neka onda zabiju ako mogu. Jednostavno se dogodilo, tko bi očekivao. Plačem od sreće u 92. minuti što vodimo 3:1, tri minute kasnije plačeš od tuge. Preteško, ali moraš se izvući i idemo dalje, imaju još dvije utakmice. Moramo se dići kako god znamo, za tri dana je već nova utakmica, bit će neprospavanih noći, ali sada ćemo vidjeti tko je pravi."

Osvrnuo se Perić i na kritički tekst o Petru Stojanoviću koji je izašao upravo prije utakmice, a očito je prošao kroz svlačionicu i nije dobro primljen.

"Pravo emocionalno pražnjenje, mislim da ova ekipa to nije zaslužila. I ovo što pišu dan prije utakmice o Stojanoviću, tko je to pisao dečka može biti sramota. Umjesto da se svi borimo zajedno, mala smo država, Dinamo je tu gdje je s tada četiri boda i onda ide nešto tako sramotno. Imaš tih 3:1, završi 3:3, ne znam, ostao sam 20 minuta na terenu, bit će stvarno teško, treba sada 2-3 dana za doći k sebi. Šef je tu i on će nas izvući iz svega ovoga zajedno s našim navijačima koji su nas i nakon utakmice dizali."

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!