Rukomet

Štrlek: "Nismo se našli i bitno je naglasiti da sam ja taj koji je povukao potez"

Mihaela Bradovski • petak, 06.12.2019.
Štrlek: "Nismo se našli i bitno je naglasiti da sam ja taj koji je povukao potez"
Foto: Pixsell

Manuel Štrlek nije na listi kandidata za nastup na Europskom prvenstvu i to je najveće iznenađenje Červarovog popisa. Konkretni razlozi nisu poznati, ali Štrlek je taj koji se odlučio prekrižiti...

Već prvi pogled na popis kandidata za nastup na Europskom prvenstvu donio je upitnik nad glavom jer nije bilo Manuela Štrleka. Štrlek igra u Veszpremu i to vrlo dobro, no na popisu ga nije bilo. Odmah su se javile priče o nezadovoljstvu statusom.

"Nismo se našli i bitno je naglasiti da sam ja taj koji je povukao potez. Razgovarali smo iskreno, potpuno otvoreno i to ne samo jednom, i jučer smo razgovarali... Rekli smo sve što nam je na duši i ne bih iznosio u javnost jer smo ipak puno toga napravili zajedno i bilo kakvo širenje nekakve priče samo bi odmagalo i nema smisla. Nisam tu, ali sam srcem i dušom uz reprezentaciju i želim im da osvoje to zlato. Imamo sjajne igrače na svim pozicijama, to nema dvojbe", poručio je Štrlek za Sportske novosti.

Štrlek je inzistirao na tome da nikakvi detalji o čemu se konkretno radi i kada je počelo pucati, ne idu u javnost.

"Ne želim o detaljima, to je neka stvar između nas, a mi smo poput obitelji pa tako treba i ostati. Nisam ljut niti na koga, imao sam potrebu razgovarati, to sam napravio i povukao potez. Jako dugo sam tu, reprezentacija mi je dala puno tako da baš i nije bilo lako. Međutim tako je kako je, možda je moglo malo i drugačije, ali nije..."

Lino Červar žali zbog svega i da se isključivo njega pitalo, Štrlek bi bio tu.

"Uveo sam ga u reprezentaciju 2008. godine, imam vrlo visoko mišljenje o njemu i njegovim kvalitetama. Ua mene je on uvijek taj i mogu samo reći šteta."

Červar nije zvao Domagoja Pavlovića već je prednost dobio Ante Gadža zbog specifične situacije sa zdravljem Duvnjaka, Karačića i Cindrića.

"Nema ga jer smo zabrinuti za zdravlje srednjih vanjskih, a Gadža je po svojim karakteristikama više srednji nego Pavlović. S Vrankovićem sam razgovarao, njega nema zbog ozljede i izgleda da će morati na novu korekciju koljena."

FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!