Ostali sportovi

Hrgović: "Vjerujem 100 posto da mogu pobijediti svojom najboljom izvedbom"

Petar Jenjić • petak, 06.12.2019.
Hrgović: "Vjerujem 100 posto da mogu pobijediti svojom najboljom izvedbom"

U najavi meča protiv Erica Moline, Filip Hrgović kazao je da ima sve potrebno kako bi stigao do pobjede...

Filip Hrgović spreman je za svoj meč protiv Erica Moline te je kazao da se osjeća jako dobro uoči najveće borbe karijere.

"Osjećam se jako dobro, ovo je moja najveća borba, ali vjerujem 100 posto da ga mogu pobijediti svojom najboljom izvedbom. Mislim da neće biti lagano, ali spreman sam. Mogu zadati puno udaraca, imam brze ruke i mogu pretrpiti udarac. Ako je potrebno, imam razne vještine za pobjedu."

Hrvatski boksač vjeruje da će se Anthony Joshua vratiti na svjetski vrh.

"Mislim da Joshua nije bio svoj u prvoj borbi. Možete vidjeti da je bio pod pritiskom. Mislim da su stvari kao novac i slava uzele svoj dio i da je izgubio fokus. sada, mislim da se vratio i da će pobijediti u revanšu te pokazati da je veliki prvak. Ako ne pobijedi, očekujem da će se umiroviti."

"U boksu se svašta može dogoditi. Andy Ruiz bio je na jednom mjestu ispred mene kada mu je stigla prilika te ju je iskoristio. Već sam sada među deset najboljih na rankingu, tako da bi mogao dobiti šansu vrlo brzo, ali prvo moram pobijediti u subotu", dodao je Hrgović.

Promotor Nisse Sauerland kazao je da je spreman za veliku pozornicu.

"Filip je u sjajnoj formi. Potpuno je spreman i fokusiran. Ovo je velika prilika da se prikaže na velikoj pozornici. Vjerujemo da je najbolji boksač u ovom rangu i da će sutra navečer to i pokazati."

FOTO: Mark Robinson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!