Vodeni sportovi

Svjetski miting mladih plivača perajama

Sportnet • srijeda, 18.12.2019.
Svjetski miting mladih plivača perajama

Ekipa najboljih mlađih juniora, kadeta i mlađih kadeta Mladosti i Uljanika nastupila je na vrlo jakom svjetskom mitingu mladih plivača perajama koje se održalo u gradu Kecskemet u Mađarskoj.

Na natjecanju su nastupili mlađi juniori Lean Osmanović, Marco Cafolla i Luka Bohač, mlađi kadeti Karlo Reljanović, Leon Kolar, Lucas Kolar, Luka Medić, David Reljanović, Matija Ritoša te mlađe kadetkinje Barbara Matika, Lana Rački i Sara Soldo. Usprkos jakoj konkurenciji ostvareni su odlični rezultati, uz gotovo sve osobne rekorde svih natjecatelja, osvojene su i medalje.

Leon Kolar osvojio je dvije bronce u konkurenciji mlađih kadeta na 200 i 400 plivanje perajama.

Barbara Matika sa dva je mlađe kadetska rekorda Hrvatske doplivala do dvostruke titule, također na 200 i 400 plivanje perajama.

Mix štafete na 4x100 bifins i 4x50 plivanje perajama u sastavu Barbara Matika, Lana Rački, Karlo Reljanović i Leon Kolar ostvarile su također oba Državna mlađe kadetska rekorda s tim da su u štafeti 4x50 plivanje perajama doplivali i do zlata.

U jakoj konkurenciji četrdesetak klubova iz dvanaest zemalja ukupnim zbrojem bodova ostvarili smo odličan rezultat, šesto mjesto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!