Nogomet

Kristjan Čujec najbolji igrač seniorskog, a Rade Rusmir veteranskog turnira na Kutiji šibica

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 28.12.2019.
Kristjan Čujec najbolji igrač seniorskog, a Rade Rusmir veteranskog turnira na Kutiji šibica
Foto: FaH

Nakon završetka Kutije šibica, proglašeni su najbolji igrači, strijelci i vratari useniorskoj, veteranskoj i ženskoj konkurenciji...

Najboljim igračem seniorskog dijela turnira proglašen je Kristjan Čujec iz CB Dobermann, najboljim golmanom Franko Bilić iz Biberona dok je sa sedam postignutih golova najboljim strijelcem turnira proglašen Emir Muminović iz bihaćkog MNK Clia.

Kod veterana je najboljim igračem proglašen Rade Rusmir iz slovenskog KMN Meteorplast Ljutomer a iz iste ekipe je i najbolji golman veteranskog turnira Edis Kukavica. Najbolji strijelac kod veterana bio je Dalibor Poldrugač iz momčadi Sava Sport Kick it like Niki sa osam postignutih pogodaka.

Najboljom igračicom je proglašena Matea Bošnjak iz pobjedničke ekipe Konoba Tomić Brač Beach Bar Cool Split, a najboljom golmanicom njena suigračica Anamarija Mišetić. Najviše golova kod žena, njih čak devet, je postigla Ana Dujmović iz MC Plus Sveta Nedjelja.

Pobjednicima su pored medalja i pehara pripale brojne vrijedne nagrade budući da je ukupni nagradni fond iznosio 340 tisuća kuna od čega je dio bio u novčanim iznosima a dio u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima koja je ujedno i organizator turnira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!