Ostali sportovi

Otvorena nova sportska dvorana JK Profectus u Samoboru

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 30.12.2019.
Otvorena nova sportska dvorana JK Profectus u Samoboru

Judo klub Profectus Samobor, u petak 27. prosinca, svečano je otvorio svoju novu sportsku dvoranu...

U prostor veličine 660 metara kvadratnih, u bivšoj vojarni, klub je uložio preko pola milijuna kuna i za samo 107 dana radova pretvorio devastirani prostor u tri dvorane, teretanu, svlačionice, prostor za fizioterapeuta i ostale radne prostorije.

Uz članove kluba, svečanost su uveličali gradski čelnici, vodstvo Samoborskog športskog saveza te donatori i sponzori kluba.

Judo klub Profectus Samobor je nastao 2013. godine i vlastitim sredstvima uredio prostor. Započelo se radom u dvije grupe, a danas se klub može pohvaliti članovima od tri do 73 godine koji treniraju u 10 grupa. Klupski prostor je postao pretijesan, pa je nova dvorana postala nužnost.

Judo se u JK Profectus Samobor može trenirati od vrtićke do veteranske grupe, a za ostale tu je fitness grupa i grupa medicinske gimnastike.

U programu Judo za sve u klubu treniraju dvije grupe djece s posebnim potrebama, a klub se može pohvaliti i programom Judo za djecu i mlade koji je financiran sredstvima Europske unije. S novim, daleko većim prostorom svima će biti olakšan rad i podignuta kvaliteta aktivnosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!